Advertisement

Tálibok : Ztnmzs0pyufnum - A tálibok lassan újra uralmuk alá hajtják afganisztánt.

Tálibok : Ztnmzs0pyufnum - A tálibok lassan újra uralmuk alá hajtják afganisztánt.. A tálibok lassan újra uralmuk alá hajtják afganisztánt. Egy helyi lakos az afp francia hírügynökségnek nyilatkozva elmondta, hogy az afgán hadsereg erői visszavonultak a városból. A szélsőséges tálibok az utóbbi időben, a nyugati erők kivonulásán felbátorodva új offenzívát indítottak a városok bekerítésére és a területszerzésre. A tálibok egyik szóvivője a twitteren péntekre virradóra jelentette be, hogy csapataik teljességgel megszállták kandahárt. De kik azok a pastuk?

Afganisztánban több tartományban heves harcok dúlnak a kormány ellen lázadó tálibok és az afgán biztonsági erők között.bővebben : A tálibok előrenyomulása tömegeket kényszerít arra, hogy útnak induljanak. طالبان ṭālibān) az iszlám radikális változatát képviselő szunnita muszlim és pastu nacionalista mozgalom. A tálibok hadi sikerei nagyrészt annak köszönhetőek, hogy az usa a közelmúltban kivonult az országból. De kik azok a pastuk?

Moszkvaban Fogadtak A Talibok Vezetoit Akik Megigertek Nem Tamadnak 168 Hu
Moszkvaban Fogadtak A Talibok Vezetoit Akik Megigertek Nem Tamadnak 168 Hu from 168.hu
A who arra is figyelmeztetett, hogy legalább hárommillió afgán gyereket fenyeget az éhezés. De kik azok a pastuk? The taliban believe victory is theirs. Egy biztonsági forrás arról számolt be, hogy a hadsereg, a politikai és az adminisztratív tisztségviselők egy 48 órás. The decision by us president joe biden to delay the. A tálibok hadi sikerei nagyrészt annak köszönhetőek, hogy az usa a közelmúltban kivonult az országból. Egy helyi lakos az afp francia hírügynökségnek nyilatkozva elmondta, hogy az afgán hadsereg erői visszavonultak a városból. Az afganisztáni tálibok betiltották a koronavírus elleni védőoltást.

A tálibok egyik szóvivője a twitteren péntekre virradóra bejelentette:

The taleban say that osama bin laden is a guest in their country, and they will not take action against him. A tálibok egyik szóvivője a twitteren jelentette be, hogy csapataik teljességgel megszállták kandahárt. Egy biztonsági forrás arról számolt be, hogy a hadsereg, a politikai és az adminisztratív tisztségviselők egy 48 órás. A műsorban az is lehangzott, hogy jobban oda kellene figyelni a belorusz titkosszolgálat tevékenységére, valamint. A tálibok májusban átfogó offenzívát indítottak a kormányerők ellen, kihasználva azt, hogy az amerikaiak vezette nemzetközi haderő megkezdte a kivonulást az országból. Az érdeklődőknek azt mondják, hogy tilos a védőoltást beadniuk. Jelenleg afganisztán politikai térképe így néz ki, a fehér területek a tálibok kezén vannak, míg a pirossal jelölt térséget a kormányerők ellenőrzik: A tálibok ezenkívül fokozták támadásaikat több tartományi székhely környékén, köztük a nyugati herát és a déli kandahár tartományban. Lefejezték a tálibok sohail pardist, az amerikai hadsereg afgán tolmácsát. Afgánok, afganisztán névadói, az ország nevének jelentése nem más, mint az agánok (pastuk) földje! Amennyiben a dohai megállapodást hatályon kívül helyezik, az nagy háborúhoz fog vezetni, amiért a felelősség egyértelműen. The taliban ( / ˈtælɪbæn, ˈtɑːlɪbɑːn /; Habiba danes, az északi tahar tartomány egyik parlamenti képviselője szerint a tálibok arra kényszerítik az ottani hajadon vagy megözvegyült nőket, hogy menjenek férjhez a harcosaikhoz.

This page was last edited on 22 june 2018, at 18:11. The taliban believe victory is theirs. Lefejezték a tálibok sohail pardist, az amerikai hadsereg afgán tolmácsát. Jelenleg afganisztán politikai térképe így néz ki, a fehér területek a tálibok kezén vannak, míg a pirossal jelölt térséget a kormányerők ellenőrzik: Afgánok, afganisztán névadói, az ország nevének jelentése nem más, mint az agánok (pastuk) földje!

Megkoveznek Vagy Kivegeznek A Meleg Ferfiakat Az Afganisztanban Terjeszkedo Talibok Pestisracok
Megkoveznek Vagy Kivegeznek A Meleg Ferfiakat Az Afganisztanban Terjeszkedo Talibok Pestisracok from pestisracok.hu
A who arra is figyelmeztetett, hogy legalább hárommillió afgán gyereket fenyeget az éhezés. Egy helyi lakos az afp francia hírügynökségnek nyilatkozva elmondta, hogy az afgán hadsereg erői visszavonultak a városból. Csütörtökön két tartományi székhely, gazni és herát városa került a szélsőségesek kezére. De kik azok a pastuk? Lefejezték a tálibok sohail pardist, az amerikai hadsereg afgán tolmácsát. A tálibok ezenkívül fokozták támadásaikat több tartományi székhely környékén, köztük a nyugati herát és a déli kandahár tartományban. A tálib kifejezés az arab طالب (ṭālib, ~diák, tanítvány) szóból származik, korábban a pastu társadalom vezető rétegének iszlám iskolákban kiképzett fiatal tagjait takarta. Ez már a tizedik tartományi székhely, amely a radikálisok kezére került egy hét alatt.

Afgánok, afganisztán névadói, az ország nevének jelentése nem más, mint az agánok (pastuk) földje!

Az afganisztáni tálibok betiltották a koronavírus elleni védőoltást. Lefejezték a tálibok sohail pardist, az amerikai hadsereg afgán tolmácsát. A who arra is figyelmeztetett, hogy legalább hárommillió afgán gyereket fenyeget az éhezés. Egy helyi lakos az afp francia hírügynökségnek nyilatkozva elmondta, hogy az afgán hadsereg erői visszavonultak a városból. Egy helyi lakos az afp francia hírügynökségnek nyilatkozva elmondta, hogy az afgán hadsereg erői visszavonultak a városból. The taliban has captured dozens of districts from afghan government forces since the start of the international military withdrawal on may 1. A tálibok még akkor sem tartották uralmuk alatt afganisztán északi részének egészét, amikor ők voltak hatalmon az országban. A tálibok egyik szóvivője a twitteren péntekre virradóra bejelentette: Jelenleg afganisztán politikai térképe így néz ki, a fehér területek a tálibok kezén vannak, míg a pirossal jelölt térséget a kormányerők ellenőrzik: A radikális iszlám csoport egyre nagyobb területeket hajt uralma alá afganisztánban. Amennyiben a dohai megállapodást hatályon kívül helyezik, az nagy háborúhoz fog vezetni, amiért a felelősség egyértelműen. Afganisztánban több tartományban heves harcok dúlnak a kormány ellen lázadó tálibok és az afgán biztonsági erők között.bővebben : Egy biztonsági forrás arról számolt be, hogy a hadsereg, a politikai és az adminisztratív tisztségviselők egy 48 órás.

Habiba danes, az északi tahar tartomány egyik parlamenti képviselője szerint a tálibok arra kényszerítik az ottani hajadon vagy megözvegyült nőket, hogy menjenek férjhez a harcosaikhoz. A tálibok lassan újra uralmuk alá hajtják afganisztánt. The taleban say that osama bin laden is a guest in their country, and they will not take action against him. A műsorban az is lehangzott, hogy jobban oda kellene figyelni a belorusz titkosszolgálat tevékenységére, valamint. A tálibok ezenkívül fokozták támadásaikat több tartományi székhely környékén, köztük a nyugati herát és a déli kandahár tartományban.

Velhetoen Talibok Gyilkoltak Meg Egy Radioigazgatot Es Elraboltak Egy Ujsagirot Parameter
Velhetoen Talibok Gyilkoltak Meg Egy Radioigazgatot Es Elraboltak Egy Ujsagirot Parameter from parameter.sk
Egy helyi lakos az afp francia hírügynökségnek nyilatkozva elmondta, hogy az afgán hadsereg erői visszavonultak a városból. A tálibok egyik szóvivője a twitteren péntekre virradóra bejelentette: Lefejezték a tálibok sohail pardist, az amerikai hadsereg afgán tolmácsát. Habiba danes, az északi tahar tartomány egyik parlamenti képviselője szerint a tálibok arra kényszerítik az ottani hajadon vagy megözvegyült nőket, hogy menjenek férjhez a harcosaikhoz. Afganisztánban több tartományban heves harcok dúlnak a kormány ellen lázadó tálibok és az afgán biztonsági erők között.bővebben : Az afganisztáni tálibok betiltották a koronavírus elleni védőoltást. A tálibok lassan újra uralmuk alá hajtják afganisztánt. A tálibok kezén kandahár is, a főváros kabul lehet a következő.

A tálibok vagy talibán (pastu nyelven:

A kormányellenes afganisztáni tálibok csütörtökre elfoglalták a kabultól 150 kilométerre délnyugatra fekvő gazni városát. Egy biztonsági forrás arról számolt be, hogy a hadsereg, a politikai és az adminisztratív tisztségviselők egy 48 órás. A tálibok egyik szóvivője a twitteren jelentette be, hogy csapataik teljességgel megszállták kandahárt. A tálibok hadi sikerei nagyrészt annak köszönhetőek, hogy az usa a közelmúltban kivonult az országból. A tálibok egyik szóvivője a twitteren péntekre virradóra jelentette be, hogy csapataik „teljességgel megszállták kandahárt. A tálibok vagy talibán (pastu nyelven: Egy helyi lakos az afp francia hírügynökségnek nyilatkozva elmondta, hogy az afgán hadsereg erői visszavonultak a városból. طالبان ṭālibān) az iszlám radikális változatát képviselő szunnita muszlim és pastu nacionalista mozgalom. A tálibok kezén kandahár is, a főváros kabul lehet a következő. A szélsőséges tálibok az utóbbi időben, a nyugati erők kivonulásán felbátorodva új offenzívát indítottak a városok bekerítésére és a területszerzésre. All structured data from the file and property namespaces is available under the creative commons cc0 license; Az amerikai hírtelevízió információi szerint a férfi éppen egy családi ünnepségre tartott. 'students' or 'seekers') or taleban, who refer to themselves as the islamic emirate of afghanistan ( iea ), is a deobandi islamist movement and military organization in afghanistan, currently waging war (an insurgency, or jihad) within.

Posting Komentar

0 Komentar